Catchy L.S

jag har hittat en ny "fåpåhjärnan" låt som faktiskt inte är så extrem och konstig som de låtar jag brukar få på hjärnan. Detta är Lady Sovereign, ni vet hon som har gjort låten Love Me, Hate Me.. brittiska rapparen. Fast denna är mera pop, hon har kastat hiphopn' i denna låten.... kolla in... 

So Human


 




Grejen är den att när jag väl börjar gilla en viss låt så gillar jag inte bara den, utan jag älskar den och kan lyssna på samma en hel dag, om och om igen... jag tröttnar aldrig. Fast efter ett tag får jag ju en ny drog.

Måndag

Haha, GaGa blev stoppad av polisen för att hon är för äckligt snygg. Okej...nej nu ljög jag. Men hon blev stoppad för att hon inte hade några byxor, hennes hotpants varför korta (vem bestämmer vart gränsen går?) Ofta man kan bli stoppad av polisen för att man har för korta byxor.. ?! GaGa har ju aldrig byxor.


Den riktiga Iglesias

Har ni någon gång undrat hur Enrique Iglesias låter LIVE, har ni nu svaret på detta, det var under en playback konsert när micken var på, fast ljuded inte gick ut till högtalarna utan det spelades in.



RSS 2.0